Vertalen van Nederlands naar Pools?

vertalen nederlands pools

Wanneer u met Poolse bedrijven zaken doet of wanneer u Poolse werknemers inhuurt dan bent u vast tegen een taalbarrière opgelopen?  Bij Kowalski & Smids Vertaaldiensten begrijpen wij als geen ander dat communicatie en context zeer belangrijk zijn. U zal ongetwijfeld contracten, instructies of offertes willen vertalen zodat u weet waar u aan toe bent. Bij Kowalski & Smids vertaaldiensten zorgen wij dat uw vertaling kwalitatief is en aan de hoogste standaarden voldoet.

Wanneer uw teksten van Nederlands naar Pools vertaald dienen te worden dan is Kowalski & Smids vertaaldiensten een goede keuze. Dagelijks en naar tevredenheid vertalen wij verschillende documenten van Nederlands naar Pools en van Pools naar Nederlands.

Wij zorgen dat u naar alle tevredenheid zaken met Polen en Poolse bedrijven kunt doen.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Waarom kiezen klanten voor Kowalski & Smids vertaaldiensten?

  • Persoonlijk Contact

  • Beëdigde vertalingen

  • Tevreden Klanten

  • Accuraat

  • Snelle levertijd

  • Tolken dienst

Kowalski & Smids Vertaaldiensten is een vertaalbureau uit Groningen dat zich heeft gespecialiseerd in de Poolse taal. Of het nu gaat om mondelinge, beëdigde of algemene vertalingen in woord of geschrift; bij Kowalski & Smids Vertaaldiensten bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in diverse branches staan we u of uw organisatie graag bij om te tolken in de Poolse taal of het vertalen van Poolse documenten van Pools naar Nederlands en van Nederlands naar Pools. Wij opereren landelijk en staan voor u klaar.